TR 2024
  • kızılcahamam diş
KIZILIRMAK Haber Girişi : 02 Ocak 2023 23:25

HÜSEYİN SARAY UNUTAMAZSIN ALBÜMÜNE BÜYÜK İLGİ

HÜSEYİN SARAY UNUTAMAZSIN ALBÜMÜNE BÜYÜK İLGİ
Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden Şair, Yorumcu, Sanatçı Hüseyin Saray'ın 2023 yılında çıkardığı "Unutamazsın" albümü tüm Türkiye'de büyük bir ilgi gördü.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

HEMŞERİMİZ HÜSEYİN SARAY UNUTAMAZSIN ALBÜMÜNE BÜYÜK İLGİ

 

 

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden Şair, Yorumcu, Sanatçı Hüseyin Saray'ın 2023 yılında çıkardığı "Unutamazsın" albümü tüm Türkiye'de büyük bir ilgi gördü.

 

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden Şair, Yorumcu, Sanatçı Hüseyin Saray'ın 2023 yılında çıkardığı "Unutamazsın" albümü tüm Türkiye'de büyük bir ilgi gördü. İlk günden itibaren binlerce kez izlendi ve büyük bir beğeni aldı. Daha önce Çankırı da yapmış olduğu programlarla hemşerileriyle bir araya gelerek onların gönüllerinde yer eden Hüseyin Saray, sanat yaşamına sağlam adımlarla başladı. 

 

 

 

20 Nisan 1980'de Çankırı'da dünyaya geldi. Çocukluk dönemini Ankara'da geçirdi. İlk ve orta öğreniminin ardından Şevket Raşit Hatipoğlu Lisesinden mezun oldu. Lise yıllarında şiirler yazmaya başladı. Liseden sonra Erciyes Üniversitesi İşletme Fakültesinde öğrenim gördü. Daha sonra Kafkas Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini bitirdi. Lise yıllarında şiire olan ilgisini çeşitli radyo ve programlarda sunuculuk yaparak devam ettirdi. Unutamazsın albümünde kendi eserlerini Türkiye’nin en iyi besteci ve müzisyenlerinden Taner Demiralp ile çalışarak sevgi yüklü gönüllere seslenmek için yola çıktı.

 

 

 

 

Çıkarttığı şiir albümüyle gönüllere taht kuran hemşerimiz Hüseyin Saray yaptığı açıklamada, “Kendimi çok şanslı sayıyorum. İnsanların gönüllerine duygularına hitap ediyorum. Memleketim, kökenim, geçmişim itibariyle azımsanmayacak sayıda bir genç izleyicim var. Bunun dışında radyodan da bizleri seven takip eden dinleyicilerim var. “dedi. Bu albüm ile şiiri seven bambaşka bir kitleyle de karşılaştığını dile getiren Hüseyin Saray, radyo programcılığı ve sunuculuğu yapıyor. İlk şiir albümünde bulunan şiirlerin tamamı şairin, kendisine aittir. Bizler de Ajans Çerkeş Ailesi olarak sanatçımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YouTube: HuseyinSaray - Facebook: huseyin.saray. - Instagram: hüseyinsaray

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail 02 Ocak 2023 23:53

    Çankırımın böyle değerleri çıktıkca gurur duyuyorum çok güzel şiirler klipler basarılı