TR 2024

İŞ BAŞA DÜŞTÜ ÇERKEŞ!

  • kızılcahamam diş

 

 

 

İŞ BAŞA DÜŞTÜ ÇERKEŞ!

 

Çerkeş'te çok güzel bir proje için kollar sıvandı.

 

Çerkeş Meslek Yüksek Okulu binasının yapımı için ilk tohum atıldı. Yıllar sonra bu tohumların meyvelerini toplayacağız. Üniversitenin yeri de projesi de hazır. Aslında parası da hazır ama...

 

Kültür Merkezinin yanına yapılacak olan Çerkeş Meslek Yüksek Okulu 10 kişiden 4 milyon alınarak da yapılır 40 kişiden 1 milyon alınarak da yapılır. Amaç 20 bin kişinin tuzu olsun herkes sahiplensin. Başkan ve kent konseyi bu projede 5 lira 10 lira herkesin tuzu olmasından yana. 

 

 

 

Bu proje ile ilgili Ziraat ve İŞ Bankası Hesapları açıldı. Hesap adı ise ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULU YAPMA VE YAŞATMA DERNEĞİ olarak belirlendi.

 

Burada konu Çerkeş gerisi teferruat. Şöyle bir düşünecek olursanız yıllardır Çerkeş'e öyle yada böyle üniversite gelmemiş bu da demektir ki İŞ BAŞA DÜŞTÜ!!

 

 

 

 

Çerkeş artık kabuğuna sığmıyor.

 

Üniversitenin ilk tohumları serpildi. İnşallah yıllar sonra koca bir kampüsü görmek bizlere de nasip olur. Üniversitenin illaki eksileri artıları olacaktır. Emin olun bununla birlikte Çerkeş'imizin gelişmesinde ve büyümesinde büyük bir sıçrama yaşayacağız. 

 

Destek verirsiniz vermezsiniz ama biz bu bina dikilene kadar bu projenin yanındayız. Hatta ve hatta biz Çerkeşliler olarak üniversite binasının yanına yurdunu bile yapar, bu işin içinden çıkarız.

 

Proje de hedef yaklaşık 40 milyon TL. Biz Ajans Çerkeş ailesi olarak bunun küçük bir parçası olan 5 milyon TL'yi takipçilerimizle birlikte karşılayacağımızdan eminim. İlk paylaşımlarımızın ardından hayırsever bağışçıların dekontları da gelmeye başladı. 

 

 

 

Ziraat Bankası IBAN: TR83 0001 0000 7074 6058 23 5001

Hesan NO: 74605823-5001

İŞ Bankası İBAN: TR47 0006 4000 0015 1110 1585 35

 

Ben şunu söyleyebilirim ki bağış yapacak olanlar en kısa sürede bağışlarını yapsınlar çünkü bu para çok kısa sürede toplanacak. Hemde Ramazan ayı bitmeden..

 

Hayırla kalınız.

 

 

Etiketler : #Çerkeş #
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail Özmen 09 Nisan 2023 12:50

    Allah muaffak eylesin inşaallah ismail