TR 2024

İSTANBUL'DAN ÇANKIRI'YA İTHAL ADAYLAR!

  • kızılcahamam diş

 

 

 

İSTANBUL'DAN ÇANKIRI'YA İTHAL ADAYLAR!

 

 

O gün Çerkeş'in selasını verebilirsiniz..!

 

Çerkeş'i bataklıktan kurtarıp Altınçağı'na getiren Başkan Hasan Sopacı'nın bütün emeklerini çöpe atmaya çalışan İthal Başkan Adayları İstanbul'da siyasi çalışmalar ve kulisler yaptığı yönünde kulağımıza bilgiler geliyor.

 

2024 Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adayı olmak isteyen İthal Adaylar İstanbul'da bazı temaslarda bulunuyor. İthal adayların hedefinde Çerkeş, Korgun, Orta ve Ilgaz var. Edindiğimiz bilgilere göre Çerkeş'e AKP'den, Orta'ya AKP ve MHP'den, Korgun'a MHP'den Ilgaz'ın ise adayı henüz netleşmediği yönünde gelen bilgiler arasında. 

 

İthal Başkan adayları Çankırı ve ilçelerinde nasıl karşılanacağını az çok tahmin edebiliyorum. Öte yandan 2014-2019 yıllarında çıraklık, 2019-2024 yılları arasında kalfalık dönemini geride bırakan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'yı ustalık döneminde aday göstermezler ise Çerkeş'te AKP'ye çok sert tepkiler doğabilir ki doğacaktır da.

 

Çerkeş'i bataklıktan kurtarıp Altın Çağına taşıyan ve mega projeler ile Çankırı'nın gözdesi yapan Hasan Sopacı'nın seçimden önce önünü kesmeye çalışan ithal adaylara Çerkeşliler pabuç bırakmaz.

 

Başkan Sopacı'nın çıraklık ve kalfalık dönemi geride kaldı şimdi sıra ustalık döneminde. Yırtık dondan çıkar gibi seçim zamanı piyasaya çıkarsanız benim nazarımda Çerkeş'e hainlik yapmış olursunuz. Çerkeş'i pislik götürürken neredeydiniz. İstanbul'dan Çerkeş'e ne gönderdiniz ve Çerkeş'te bir dikili ağacınız bir çivi çakmışlığınız var mı?

 

Sizin sıranız şimdi değil!! Bu dönem üzerinize düşeni ve yapmanız gerekeni yapın.. Omuz omuza verin önümüzdeki projeleri tamamlamaya bakın. Diğer siyasi partilerin kazansın kazanamasın Çerkeş'te aday göstermeleri en doğal hakkıdır.

 

Varsayalım ki Hasan Paşa 3. döneminde aday gösterilmedi. Çerkeşliler bütün bu projeleri bütün bu emekleri gelecek olan İthal adaya mı emanet edecek sanıyorsunuz?  AKP Hasan Paşa'yı aday göstermezse Bağımsızdan koysa yine kazanacak. Varsayalım ki AKP İthal Belediye Başkanını aday göstersin. O hazıra konan adayınız ya 2. ya 3. olacak hemde AKP bu süreçte çoğu kişiyi küstürecek.

 

Sonuç olarak Ilgaz'ı, Orta'yı, Korgun'u bilmem ama Çerkeş'te İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sezgin özduran 07 Ağustos 2023 09:27

    Değişim şart sopaci gitsin yeni başkan geldin bu ülke hiç bir zaman bir kişiye mahkum değildir dünya büyüyor ülke gelişiyor sadece çerkeş. Değil sopaci halka zarar veriyor lütfen bunuda göz önünde bulunduralim teşekkürler

  • Yavuz Orhan 06 Ağustos 2023 23:19

    Öyle saçmalıkmı olur bu ne siyasete nede insanlığa sığar, şimdiye kadar başarılarını katlayarak sürdüren ve Çerkeşimizin çehresini değiştiren ve değiştirmeyede devam eden böyle bir başkanı ödüllendirmek yerine ceza verir gibi karşısına aday çıkarmak Çerkeşte AKP nin bitmesi demektir, böyle bir şeyi Çerkeşli tasvip etmez etmemelide,sonuna kadar Hasan Paşamın arkasındayım,gurur duyuyorum.

  • Doğrucu 06 Ağustos 2023 20:55

    Yanlış başlık atıyorsunuz. Şu basligi atin ipini koparan belediye başkan adayı oluyor diye.