TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 29 Nisan 2023 13:44

İYİ PARTİ ADAYLARI ÇERKEŞ'İ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ ADAYLARI ÇERKEŞ'İ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Milletvekili adayları Karamemiş ve Yakın AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı’yı ziyaret etti.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

İYİ Parti Milletvekili adayları Karamemiş ve Yakın’dan AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Sopacı’ya ziyaret

 

Çerkeş ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayları, Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın, AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve teşkilat mensuplarıyla sohbet ettiler.

Her gittiği yerde seçildiğimde “Bir partinin değil Çankırı’nın milletvekili olacağım” diyen  İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş ziyaret ettiği diğer ilçelerde olduğu gibi Çerkeş’de de her hangi bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarla kucaklaştı.

 

 

 

 

AK Parti ilçe binasında İYİ Parti milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın’ı, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı karşıladı.

Samimi bir sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Sopacı, tüm siyasi partilerin adaylarının kaliteli olduğunu ve Çankırı’ya hizmet amacıyla yola çıktıklarının farkında olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

İYİ Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş “Allah izin verirse milletvekili olduğumda parti rozetini çıkartarak bütün siyasi partilere eşit mesafede yaklaşacağım, ayrım yapmadan hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili adayı Oya Yakın, adayların Çankırı için yola çıktıklarını belirterek “Kim Çankırı için hayırlıysa Allah onu nasip etsin” dedi

 

 

 

 

AK Parti ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Karamemiş “Siyasi partiler düşman değil siyasi rakiptir. Biz kucaklaşmadan Çankırı’ya fayda sağlayamayız. Biz rozetimizi çıkartıp Çankırı milletvekili olacağız. Çankırı’da milletvekilleri arasında, belediye başkanları arasında, yöneticiler arasında çekişmeye, didişmeye son vereceğiz.  Çankırı ortak paydasında buluşup, kendi şahsi meselelerimizin değil Çankırı’nın sorunlarını konuşup, çözüm üreteceğiz. Belediye başkanlarımızın gönlü ferah olsun. Raflarında duran gerçekleştiremedikleri projeleri raflarından indirsinler. Biz parti ayrımı yapmadan AK Parti, MHP demeden şehrimize, ilçemize, köylerimize yapılacak her güzel proje için koşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.