TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇANKIRI Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 19:24

İYİ PARTİ BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

İYİ PARTİ BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU
Fehmi Bölükbaşı, İbrahim Doğu, Hakkı Yalçın, Harun Yüksel, Mehmet Ali Karamemiş..

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

İYİ PARTİ "BİRLİK BERABERLİK" YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

 

Çankırı'da İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görevler üstlenen isimler ile 28. Dönem milletvekili adayları bir araya geldi.

 

Kurucu İl Başkanı Çetin Kaptan ile mevcut il Başkanı Aydın Akbaş arasında görev yapmış yöneticiler, 28. dönem aday adayları,  üyeler buluşarak birliktelik mesajı verdi.

 

Katılımcıların görüşlerini ve önerilerini aktardığı buluşmada, Katılımcılardan şu ifadeler alındı;

Cengi Aşkın; "Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır."

Çetin Kaptan- " İYİ Partiyi kurma amacınız düzenin doğruya gitmemesiydi ve bu tehlike artarak kapımıza geldi. Başarıya inandığımız da bu iş bitmiştir, hepimiz inanıyoruz,  adaylarımız burada bende onların yanındayım.. bugün bir olma adaylarımızla kenetlenme günüdür.. bizde buradayız olmak zorunda, var olmak zorundayım. Burada olduğunuz için teşekkür ediyorum."

 

 

 

 

Dilaver Erdoğan "Milletvekili çıkartmama ihtimalimiz yok, Millet ittifakı rüzgarı arkasına aldı, Türkiye ibaresini millet ittifakının yana çeviriyor. Kol kola can cana girelim, bizde gece gündüz partimiz için çalışalım"

Oya Yakın " İlçelerde gücümüzü gösterdik, sıra merkezde, hep beraber gücümüzü gösterelim...  iyi ki varsınız.."

İbrahim Doğu- "Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağız... Verilmiş sözümün her zaman yanındayım... bize ne görev düşerse sahada olacağız,  hep beraber hedefe yürüyeceğiz.. hayırlı uğurlu olsun..

 

 

 

 

Vahit Öztürk  "14 mayısta bir seçim var, Birlik olacağız, iri olalım, diri olalım, 14 Mayıs’ta birlikte kutlayalım:

Aydın Akbaş,  "Bu salondaki bütün arkadaşlar partimizin yararına koşturdu,  inandığımız değerler için kurduğunuz partiyi zirveye taşımak istiyoruz.. Omuz omuza vererek, gücümüzü ortaya koyacağız. El birliğiyle Başarıya gideceğiz."

Umut Özcan "AK Parti Çankırı’yı çantada keklik görüyor,  bunun böyle olmadığını göstereceğiz."

Murtaza Yiğit "Ben yok,  bu davanın adamları olarak üzerimize düşen görevi yapacağız.. Hepimiz bir kuavi milliyeciyiz"

 

 

 

Harun Yüksel  "Partimizi İktidara taşımak için gece gündüz çalışacağız samimi niyetle gönüllü arkadaşlarımızla bu işi başaracağız.. Yüreğini gönlünü açarak yol yürüyen arkadaşlar en büyük şansımız."

Hakkı Yalçın- " Dedikodulara aldırış etmeden herkes, kuvai milliyeciler mücadele edecek."

Fehmi Bölükbaşı- "Başarıya giden yolda beraber yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği mutluluğu yaşayacağız .. İnşallah zaferle çıkacağımızdan eminim"

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Mehmet Ali Karamemiş " Partimiz için emek veren tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, birlikte kazanacağız, bir olursak çoğalır, güçlü oluruz. Biz bin bilsekte bir bilene soracağız, Çankırı için omuz omuza, kol kola sizinle yürümekten gurur duyuyoruz"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.