TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 16 Ekim 2022 08:58

KADİR ARSLAN AHİ BAŞKANI SEÇİLDİ

KADİR ARSLAN AHİ BAŞKANI SEÇİLDİ
Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından mesleki eğitim programından ilk defa mezun olan öğrenciler için Şed Kuşanma Töreni düzenlendi.
KADİR ARSLAN AHİ BAŞKANI SEÇİLDİ

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

Ahilik Haftası Şed Kuşanma Töreni Düzenlendi

 

 

Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından mesleki eğitim programından ilk defa mezun olan öğrenciler için Şed Kuşanma Töreni düzenlendi.
 

 

80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ahmet Kılıçarslan, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş, İlçe Müftüsü Safi Çınar, SYDV Müdürü Atakan Dalaslan, Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, 19 Mayıs ÇPAL Müdürü Kadir Türkyılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşımının okunmasının ardından, Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacı ve 19 Mayıs ÇPAL Müdürü Kadir Türkyılmaz açılış ve günün önemini belirten konuşma yaptı. Ahi Başkanlığına seçilen Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan'nın cübbe giydirme merasimi yapıldı. Öğrenciler tarafından Ahilik İlkeleri okunmasını ardından meslek lisesinden ilk mezun olan öğrencilerin Şed Bağlama töreni yapıldı. Usta ve kalfalara katılım belgeleri verilerek Bereket Duası yapıldı. Program 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda yapılan üniversite sınavında ilçemizde öğrenci başarısının artırılmasında katkı sağlayan ve eğitim öğretim sürecinde başarılı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş ve öğretmenlerimize başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi.
 

 

 

 

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş'a, 19 Mayıs ÇPAL Müdürü Kadir Türkyılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.