TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 21 Nisan 2023 01:12

KAYMAKAM BULGURLU'NUN BAYRAM MESAJI

KAYMAKAM BULGURLU'NUN BAYRAM MESAJI
Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

KAYMAKAM BULGURLU'NUN BAYRAM MESAJI

 

 

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Kaymakam Bulgurlu mesajında, "Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan, manevi iklimiyle bizleri kuşatan mübarek Ramazan ayını tamamlayarak, özlemle beklediğimiz bayrama ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle buruk bir sevinci yaşadığımız Ramazan Bayramı’nın tüm milletimiz için umutları tazelemesini, sıkıntıları azaltmasını, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.  

 

 

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, sevinçte tek vücut olunan dini bayramlarımız, birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği özel günlerdir. Bu müstesna günlerin ruhuna uygun olarak yakınlarımız, dost ve akrabalarımız başta olmak üzere kimsesiz ve muhtaç insanlar ile geçmişin canlı tanıkları kıymetli büyüklerimizi hatırlayarak bu bayramı kutlamalıyız. Milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılması için bayram günlerini fırsat bilerek geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın da bayramı doya doya yaşayabilmelerini sağlamalıyız.

 

 

Sıkıntılı dönemlerde milletçe en güzel örneklerini sergilediğimiz, toplum yapımızın temellerinden gücünü alan yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizi bayramda artırarak sürdürmemiz büyük önem arz etmektedir. Çevremizde bulunan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi bireyler ile birlikte depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza karşı üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirerek onların da bayramın coşkusunu yaşamalarını sağlamalıyız. Sevgi ve merhamete muhtaç yetim, hasta ve yaşlılarımızın sevinci olmalıyız. Kardeşçe ve hoşgörü içerisinde yaşanabilen bir toplum hayatının sürdürülebilmesine böylelikle katkıda bulunmalıyız.

 

 

Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için trafik başta olmak üzere güvenlik, sağlık, acil durumlar, belediye hizmetleri ve ihtiyaç duyulacak diğer tüm kamu hizmetlerinde gerekli tedbirler ilgili kurumlarımızca alınmıştır. Bayram sevincinin felakete ve acıya dönüşmemesi için, seyahat edecek olan tüm vatandaşlarımıza yolculukları esnasında azami dikkat göstermeleri ve kurallara riayet etmeleri hususunu tekrar hatırlatıyor; kazasız ve hayırlı yolculuklar diliyorum.

 

 

Mübarek bayram vesilesiyle, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için çok büyük fedakarlıklarda bulunmuş aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimizi bir kez daha ifade ediyorum. Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz ile aileleri başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin ve yüce milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeyi diliyorum.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.