TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 18 Şubat 2023 15:32

KIRMIZI ET DİYARI ÇERKEŞ'TE ANLAMLI KAMPANYA

KIRMIZI ET DİYARI ÇERKEŞ'TE ANLAMLI KAMPANYA
Çerkeş, et ve kuru bakliyat için seferber oldu. 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

KIRMIZI ET DİYARI ÇERKEŞ'TE ANLAMLI KAMPANYA

 

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde meydana gelen deprem sonrası yaraları sarmak adına Çerkeş bu seferde et ve kuru bakliyat için seferber oldu. 

 

Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Belediyesinin ortaklaşa düzenlediğ yardım kampanyası bügüne dek başarılı bir şekilde yürütülerek deprem bölgesine ulaştırıldı. Deprem bölgesinden gelen talep doğrultusunda et ve kuru bakliyat ihtiyacının karşılanması adına Çerkeş'te yeniden kampanya başlatıldı.

 

Çerkeş Kültür Merkezin’de toplanacak yardımlar hızla bölgeye gönderilecek. Uzun ömürlü gıda, bakliyat başta olmak üzere temel ihtiyaç olan et ve et ürünleri toplama kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler Çerkeş Belediye Başkanlığı ile irtibata geçebilir.

 

Çerkeş Belediyesi ayrıca adaklık kurbanı olanlardan veya bu kampanyaya destek verenlerin hayvanları ücretsiz kesip paketleyecek. 10-20 kişi bir araya gelerek alınacak olan hayvanlar Çerkeş Belediyesinin tahsis etmiş olduğu soğuk hava depolu araçlar ile deprem bölgesine gidecek.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Etiketler : #Çerkeş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.