TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 19 Kasım 2022 23:42

KIŞ MEVSİMİ TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

KIŞ MEVSİMİ TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

KIŞ MEVSİMİ TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 

 

Kış mevsiminin trafik güvenliğine olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla yerleşim yerleri ve yerleşim yerleri dışında alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

 

 

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Sertkara, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Muhammet Umut Elaldı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Dr. Diyar Can, TSM Başkanı Dr. Pınar Kara, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Boylu, SYDV Müdürü Atakan Dalaslan, Karayolları 157. Şube Şefliği Bakım Mühendisi Sergen Kurt, Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan'ın katılımıyla ''Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı'' yapıldı.

 

Toplantıda, kış mevsiminin trafik güvenliğine olumsuz etkilerini en aza indirmek, trafik kazalarıyla en seri şekilde mücadele edebilmek ve trafik güvenliğinin arttırılması amacıyla yerleşim yerleri ve yerleşim yerleri dışında alınacak tedbirler, terminal/otogarlarda alınacak tedbirler, denetimler, karayolu işaretlemeleri, koordinasyon ve bilgilendirme faaliyetlerine yönelik tedbirler görüşüldü. 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.