TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 20 Mart 2024 18:42

KREŞ AÇILDI VELİLERİN YÜZLERİ GÜLDÜ

KREŞ AÇILDI VELİLERİN YÜZLERİ GÜLDÜ
Çerkeş'te 2024 yılında inşaatı tamamlanan Kreş binasının bugün resmi açılışı gerçekleşti. 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

KREŞ AÇILDI VELİLERİN YÜZLERİ GÜLDÜ

 

Çerkeş'te 2024 yılında inşaatı tamamlanan Kreş binasının bugün resmi açılışı gerçekleşti. 

Kreş’in açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Önceki Dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çerkeşli vatandaşlar katıldı.
Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayarak Çerkeş Halk Oyunları ekibi gösterilerinden sonra açılış konuşmalarıyla devam etti.

 

 


Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi."Kıymetli Çerkeşliler,  Büyüyen ve gelişen Çerkeş’imizde hanım kardeşlerimiz de başta Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere geniş bir iş imkanına kavuşmuştur. Çalışan annelerimiz için de ilçemizdeki en büyük eksikliklerin başında kreş geliyordu. İlçemiz İstasyon Mahallesi Hükümet Caddesi üzerine 80. Yıl ilköğretim Okulumuzun yanına 2023 yılında projelendirdiğimiz ve hemen yapımını başlattığımız Kreş’imizi bugün siz değerli misafirlerimiz ile birlikte açılışını gerçekleştiriyoruz.

 

 

 

170 öğrenci kapasiteli Kreşimizde geniş ve ferah bir ortamda eğitim imkanına kavuşacak olan çocuklarımız, okul öncesi öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katılma imkanı bulacak. Bu etkinlikler çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal, olarak gelişimlerine destek olacak. Yaşıtylarıyla birebir iletişim kuracak olan minikler, bilişsel becerilerini geliştirecek, hem sosyalleşecekler hem de dil konuşma becerilerini arttıracaklar. Kreş’imizin ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Kreş’imizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, kıymetli bakanlarımıza, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve Ak Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.