TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 16 Kasım 2022 02:04

LOKART CAFE İSTANBUL'DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

LOKART CAFE İSTANBUL'DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Lokart cafenin hizmeti İstanbul’da dikkat çekmeye başladı. İstanbul’un en gözde salonu müşteri akınına uğruyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

LOKART CAFE İSTANBUL'DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Üretim ve kalitede süreklilik için imalat kurup ihracata başlayan Lokart Cafe, Yurt dışı ve Ortadoğu’da mağazalar açarak kendi mağazalarında ürünlerinin satışını yapıyor.

 

Lokart cafenin hizmeti İstanbul’da dikkat çekmeye başladı. İstanbul’un en gözde salonu müşteri akınına uğruyor. Hemşerimiz Ramazan Cambaz işlettiği Lokart Cafenin yansıra dünyaya pazarladığı lokumlar ile ün salan Lokart Lokumları Türkiye’nin ve Çankırı’mızın gururu olamaya devam ediyor.

 

 

 

 

Sabah 07: 00'den akşam 23:00'e kadar poğaça, tost, serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, melemen, sahanda tereyağlı yumurta, sucuklu yumurta, pizzamız, hamburger, yaş pasta, kuru pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, kahve çeşitleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

 

İmalat sektöründe yeni olduklarının altını çizen Lokart firması sahibi iş insanı Ramazan Cambaz, “İmalatta 2 senelik firmayız. Kapalı çarşı esnafıyız. İhracat için talep geliyordu. Üretim ve kalitede süreklilik için imalat kurup ihracata başladık. Yurt dışında, Ortadoğu’da mağazalar açtık. Kendi mağazalarımızda ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Türkiye’de tektir. İçeriğinde de bal var.” dedi.

 

 

 

 

Kaliteden ödün vermeyen Canbaz, Lokart firması ve ürünleri hakkında asılsız haber yapan ve yayanlar hakkında ise adam yerine koyup laf etmem dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.