TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇANKIRI Haber Girişi : 26 Mart 2023 23:45

MEHMET ALİ KARAMEMİŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MEHMET ALİ KARAMEMİŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ PARTİLİ KARAMEMİŞ, "ORTAK PAYDAMIZ ÇANKIRI"

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

MEHMET ALİ KARAMEMİŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

Değerli İl Başkanlarım, kıymetli dava arkadaşlarım, aziz Çankırılılar;

Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Hoş geldiniz.

Öncelikle deprem felaketinde, ardından sel felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum.

Ülkemizin başı sağ olsun, inşallah devlet millet el ele vererek yaralarımızı hep birlikte saracağız.
 

Burada bir aile ortamı içerisindeyiz. Teşkilatımızla ve Çankırılı hemşehrilerimle uzun yıllardır birlikteyiz. Çankırı’mızın birbirinden değerli merkez ile birlikte 12 ilçesi var. Nereden olursak olalım hepimizin ortak paydası Çankırı.

 

 

 

 

 

Ben de Çankırı’mızın Orta İlçesi Kalfat Köyü’ndenim. Köyümüzde başlayan hayatımı, Çankırı merkez, Ankara ve Avustralya’da devam ettirdim.

Mobilya ve İnşaat sektöründe yatırımlarımı ve çalışmalarımı yurtdışı ağırlıklı olmak üzere ülkemizde de devam ettirdim. Bu süreçte elde ettiğim başarılarla hem ülkemizde hem de uluslararası birçok ödül aldım.

Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz süreçler nedeniyle herkesin elini taşın altına koyması gereken çok önemli bir dönemdeyiz.

Sorumluluğumuzun bilincinde olarak, memleketimize değer katmak için her zaman olduğu gibi yine sahadayım.
 

 

 


Ben siyasetçi kimliğim bir tarafa ömrümü iş insanı olarak geçirdim. Hiç kimseye en ufak bir ayrımda bulumadım. Memleketimiz Çankırı’nın da artık siyaset üstü bir bakışa, Çankırı söz konusu olunca siyasi kimliklerini bir tarafa bırakabilen, Çankırı için ortak paydada, ortak akılda buluşabilen siyasetçilere ihtiyacı var.  İnşallah Çankırı’da bu değişimi hep birlikte sağlayacağız.
 

Ben bu şehirde doğdum, çocukluğum, gençliğim burada geçti. Sonrasında da memleketimden hiç kopmadım.

Elde ettiğim maddi, manevi tüm başarılarımın çıkış noktasında Çankırı var. Bu şehrin Sanat Okulunda, Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrendiğim ağaç işleri mesleği ile dünyada söz sahibi oldum.

Dolayısıyla bu şehre bir vefa borcum var. Bana ulaşan tüm hemşehrilerimize gücümün yettiğince destek olmaya çalıştım. Çankırı’daki sivil toplum kuruluşlarımızla bir çok çalışmada bir arada olduk, onlara da katkı sağlamaya çalıştım. Şehrimize yatırımcılar kazandırdım, inşallah çok daha fazlasını da kazandıracağız.

 

 

 


Çankırı’yı Ankara’nın gölgesinde kalan bir şehir olmaktan çıkarıp, güneş gibi parlayan bölgesinde söz sahibi bir şehir haline dönüştüreceğiz.

Çankırı’mızın sorunlarını çok iyi biliyorum.

Çankırı’mızın sanayide, ticarette, eğitimde, sporda, sosyal hayatta ülkemizin geride kalmış illeri arasında yer alması hepimizi gerçekten üzüyor.

Çankırı’mızın seçilmiş milletvekillerinin sorunlara çözüm üretememesi, aksine Çankırı’mızın var olan değerlerini bile koruyamaması artık bir yenilenmenin ve değişimin geldiğinin işaretidir.  

Kıymetli katılımcılar, Çankırı’nın içinden yetişmiş bir hemşeriniz olarak buradan beyan ediyorum ki, Çankırı’da doğdum, Çankırı’da yetiştim ve kalbi Çankırı için atan bir kardeşiniz olarak Çankırı’ma, ülkeme ve aziz milletime hizmet etmeye adayım.

 

 

 

Bu vesileyle Büyük Türk Milletinin, Çankırı’mın ve İyi Parti’min bir neferi olarak 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek genel seçimlerde 28. Dönem İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum.

Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki Siyasetteki öncelikli hedefim Çankırı’mıza ve dolayısıyla Ülkemize hizmet etmektir.

Çankırı’mız Devletine Milletine bağlı asil bir İç Anadolu şehridir.

Bu güzel şehrin insanlarının işsizlik gibi, sağlık ve eğitim sorunu gibi, geçim sorunu gibi sorunlarla anılması benim yıllardır içimde kanayan yaradır.

Bu duygularımla Çankırı’mızın ve Türkiye’mizin geleceğine birlikte imza atacağımız,


Çıkmış olduğumuz bu çetin yolda Millet İttifakını iktidara taşımak ve Çankırı’mızı milletvekili olarak temsil etmek için sizlerin teveccühüne talibim.

 

 

 

 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerin Devletimize, Milletimize ve Çankırı’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Mübarek Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Allah yolumuzu açık etsin.  

Genel Başkanım Meral Akşener Hanımefendinin İfadeleriyle Rabim gayretlerimizi İbadetden saysın.

Hepinize teşriflerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Ali KARAMEMİŞ

ÇANKIRI MİLLET VEKİLİ A.ADAYI

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.