TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 01 Aralık 2023 12:06

ÖMER YANKAŞ ADAYLIK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

ÖMER YANKAŞ ADAYLIK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ÖMER YANKAŞ ADAYLIK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

 

2024 Yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Başkan aday adayı olması beklenen Ömer Yankaş adaylık hakkında açıklamada bulundu.

 

Yankaş ailevi sebeplerinden dolayı adaylık başvurusunda bulunmayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yankaş, "Şirin memleketim ÇERKEŞ  'im.                           Havası sert , insanları mert  çok kıymetli hemşehrilerim. Haftalardır, günlerdir benim yanıma gelip  birebir  ziyaret ederek , telefonla, sosyal medyadan yazarak, MHP   belediye başkan adayı olarak görmek isteyen Benim için çok Değerli MHP  Çerkeş İlçe Teşkilatımıza , MHP  İl  teşkilatımıza , MHP genel merkezimize ve çok kıymetli Çerkeş halkına destekleri için çok teşekkür ederim. Ancak ailevi sebeplerden dolayı benim aday olamıyorum. Bundan dolayı ve göstermiş oldugunuz teveccühe layıkolamadıgım için herkesden özür diliyor, helallik istiyorum. Benim ÇERKEŞ sevdam hiç bir zaman bitmeyecek, ben her zaman her yerde sizlerin emrinde olacağım. ÇERKEŞ  ' den gelen herkes her zaman oldugu gibi bundan sonra da baştacım olacak. Bu süreçte beni aday olarak görmek isteyen tüm ÇERKEŞ  halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, aday olan arkadaşlarımıza  başarılar  ve  hayırlı cumalar diliyorum.                                                     Hepiniz Allah 'a emanet olun." dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.