TR 2024
  • kızılcahamam diş
HABERLER Haber Girişi : 26 Kasım 2023 23:40

REKTÖR ÇİFTÇİ ÇANKIRILILARLA TROY GEÇTİ!

REKTÖR ÇİFTÇİ ÇANKIRILILARLA TROY GEÇTİ!
Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin son dönemde yaptığı daha doğrusu yapamadığı icraatlar Çankırı kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

REKTÖR ÇİFTÇİ ÇANKIRILILARLA TROY GEÇTİ!

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin son dönemde yaptığı daha doğrusu yapamadığı icraatlar Çankırı kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor. Katil devlet İsrail’in Filistin halkına uyguladığı soykırıma tepki göstermek amacıyla birçok kurum İsrail menşeili mallar ve terörist İsrail’e destek veren ülkelerin kurumlarına boykot kararı aldı.

 


 

Rektör Çiftçi, boykot kampanyasına da “öğrenci ve personelimizin kartlarını milli ödeme yöntemi TROY’a geçiriyoruz” diye kendi ismiyle sosyal medya hesaplarından popülizm yaptı. Oysa ki, Çankırı Karatekin Üniversitesi tam 5 yıl önce yani Ağustos 2018’ de söylenen uygulamayı ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı ekonomik ambargoyu protesto için zamanın Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı önderliğinde yapmış ve TROY’u Türkiye’nin gündemine sokan ilk devlet kurumu olmuştu.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

O dönem TROY’un üst yöneticileri de bir öğrenci topluluğunun organizasyonu ile ÇAKÜ’ye gelmiş tanıtım yapmış ve öğrencilerin etkinliklerine sponsor olmuştu. Tüm bunlar olmamış gibi kurumsal hafızayı yok sayan ve kamuoyunun balık hafızalı olduğunu düşünen Rektör Çiftçi, ÇAKÜ ilk defa TROY’a geçiyormuş gibi sosyal medya üzerinden algı yapmaya çalıştı. Rektör Çiftçi’nin bu tutumu Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker ve Radyo Neşe İmtiyaz Sahibi Turan Harmancı’nın 99.55 Radyo Neşe, Çankırı Postası Youtube ve Facebook Çankırı Postası TV üzerinden yaptıkları canlı yayın “Gündem Özel” programında eleştiri konusu oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.