TR 2024
  • kızılcahamam diş
KURŞUNLU Haber Girişi : 21 Mart 2023 22:06

ŞABAN MAZAK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ŞABAN MAZAK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
"Demir Bilek Lakaplı" Şaban Mazak 100 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

ŞABAN MAZAK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

Kocaeli’de düzenlenen Parabilek Türkiye Şampiyonasında "Demir Bilek Lakaplı" hemşehrimiz Şaban Mazak 100 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Para Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, Başiskele Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

 


Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Parabilek Milli Takımı'nın da belirlenmesinde önemli rol oynayan şampiyonaya, Türkiye'nin her dört bir yanından gelen 70'in üzerinde bedensel engelli sporcu katıldı. Kurşunlu Belediyespor’un Demir Bilek lakaplı şampiyon sporcusu Şaban Mazak Kocaeli’nde düzenlenen Parabilek Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1. oldu.
 

 

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Kurşunlu Belediyesporlu bilek güreşçisi Şaban Mazak’a Kurşunlu Belediye Başkanı DT. Şakir Kaymak tarafından sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Kaymak mesajında, “Başarılarının devamını diler tebrik ederim. İnşallah hedef Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu kazanmak olur“ dedi. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.