TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 19 Mart 2024 14:59

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitler günü münasebetiyle Şehit ve Gazi Ailelerine  iftar yemeği verildi.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitler günü münasebetiyle Şehit ve Gazi Ailelerine  iftar yemeği verildi.

 

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın talimatları ile 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle ilçemizde ikamet eden Şehit Yakınları, Gazilerimiz ve Aileleri onuruna iftar programı tertip edildi.

 

Programa Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve eşi, Çerkeş Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Soymaz, Çerkeş Hakimi Mehmet Oğuz Kağan Güler ve eşi, Çerkeş Hakimi  Ahmet Saran, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Onur Aldaş, Bölge Trafik İstasyon Amir Vekili Fırat Din, Şehit Kardeşi Mesut Yaman ve Ailesi, Şehit Kardeşi Satılmış Üke ve Ailesi, Şehit Babası Aziz Katırcıoğlu ve Ailesi, Kıbrıs Gazisi Satılmış Köse ve Ailesi, Kıbrıs Gazisi Mehmet Somay ve Ailesi katıldı.

 

 

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitler Günü ve Ramazan ayında iftar sofrasında bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade eden Kaymakam Bulgurlu, Şehit ve Gazi Yakınları ile bir süre sohbet ederek herhangi bir ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını sorarak, Şehit ve Gazilerimizin en kıymetli değerlerimiz olduğunu, ailelerinin de bizler için en kıymetli emanetleri olduğunu, devletimizin her zaman yanlarında durduğunu, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu, herhangi bir talepleri olduğunda vakit kaybetmeksizin gerekenin yapılacağını belirterek tekrar görüşmek üzere esenlikler diledi.

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Bu güzel programın düzenlenmesine vesile olan Sayın Valimiz Mustafa Fırat Taşolar'a teşekkür eden Sayın Kaymakamımız, programın hazırlanmasında emeği geçen SYDV Müdürü Güral Altay'a ve personellerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Selalmaz 20 Mart 2024 14:18

    Cengiz bașkana bașarılar dilerim