TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 26 Ocak 2024 21:42

SERCAN UMUT ARSLANOĞLU MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SERCAN UMUT ARSLANOĞLU MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Sercan Umut Arslanoğlu, Karamuklu Mahallesinden Muhtar adaylığını açıkladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

SERCAN UMUT ARSLANOĞLU MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

2017-2021 yılları arasında sosyal medyada yakaladığı başarı ile tüm ülkenin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Sercan Umut Arslanoğlu, Karamuklu Mahallesinden Muhtar adaylığını açıkladı.

 

1994 doğumlu evli ve 1 çocuk babası olan Arslanoğlu, Bozok Üniverstesi Sosyal Hizmetler Mezunu olup halen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev yapmaktadır, bugüne kadar verilen her görevde gösterdiği başarıları aldığı takdir ve teşekkür belgeleri ile rüştünü ispatlamıştır.

 

Mahallesi için hazırladığı projeleri gazetemize anlatan Sercan Umut Arslanoğlu, mahalleliyi yediden yetmişe, doğumdan ölüme, düğünden cenazeye kapsayacak ve çok ses getirecek projelere imza atacağını beyan ederek muhtarlık nedir ve nasıl yapılacağını tüm ilçe genelinde ispatlayacağını söyledi.

 

Muhtarlık maaşının her kuruşunu mahallesine harcayacağının sözünü veren Arslanoğlu, Karamuklu Mahallesinin hak ettiği değere kavuşturulması için gece gündüz cadde cadde, sokak sokak sahada çalışacağının sözünü verdi.

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

               

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.