ÇERKEŞ Haber Girişi : 26 Aralık 2023 17:53

TARHANA AİLESİ TARHANA MARKASINI TESCİLLETTİ

TARHANA AİLESİ TARHANA MARKASINI TESCİLLETTİ
Tarhana ailesi tarafından kurulan ve Çerkeş'te gıda sektöründe faaliyet gösteren Tarhana firmasının ismi tescillendi.

 

 

TARHANA AİLESİ TARHANA MARKASINI TESCİLLETTİ

 

Tarhana ailesi tarafından kurulan ve Çerkeş'te gıda sektöründe faaliyet gösteren Tarhana firmasının ismi tescillendi.

 

Tarhana Hazır Yemek Üretim Hizmetleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tarhana KAST.EXPO fuarında yapmış olduğu üretim hizmetleri, Fuara katılma sebebi ile ilgili açıklamada bulundu. Tarhana ailesi KAST.EXPO fuarına katılanlara yöresel ve doğal 4 gün boyunca yemek, tatlı ve içecek ikramında bulundu.

 

Ayhan Tarhana, “Ben fuara katılan bu kadar güçlü Kastamonulunun bir arada olduğu ve sanayicinin bu kadar güçlü olduğu bir fuara katılmaktan şahsım Ayhan Tarhana olarak son derece memnunum ve burası Kastamonu’nun gerçek tablosu ve gururudur." dedi. Tarhana, “Bu fuar, bu kadar iş insanı hem istihdam sağlıyor hem ailesine faydası var. Hem vatanımıza, milletimize ve devletimizin kalkınmasında çok ciddi bir katma değere sahip bir hal alıyor ve herkes de işini daha da geliştirmek için görüyorum ki canla başla çalışıyorlar. Herkese başarılar diliyorum. Bu anlamda da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

Ayhan Tarhana yaptığı konuşmasında, “KAST.EXPO fuarına katılmış bulunmaktayız. Öncelikle fuarımızın açılışını yapan Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı beye ve İÇDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda KASAİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan Bey’e ve KASİAD Yönetim Kurulu ekibine siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum derneklerinin temsilcilerine ve tüm katılımcı ziyaretçilerimize, misafirlerimize, fuara Kastamonu Sanayi İşadamları olarak katılan ve Kastamonu’muzun gururu olan bu kadar sanayicimize öncelikle yürekten teşekkür ediyor, fuarın tüm sanayicilerimize, iş insanlarımıza ve firma olarak Tarhana hazır yemek olarak hepimize hayırlı olmasını canı gönülden temenni ediyorum” dedi. 

 

 

Fuara katılma amacımız hem firmamızı tanıtmak hem sanayicilerimizi yakinen tanıma fırsatı yakalamak içindi, sanayicilerimiz ile buluştuk ve görüşmeler yaptık diye konuşmasını sürdüren Ayhan Tarhana,” Biz stant olarak bu kadar sanayiciye bir yemekçinin ihtiyacı olacağını düşünerek Tarhana Hazır Yemek olarak bizde sanayicimiz ile birlikte bulunalım istedik. Tarhana Hazır Yemek Üretim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2002 yılında 4 kardeş önderliğinde kurulmuş olup 22 yıldır bu hizmet sektöründe hizmetine devam etmektedir. Amacımız hem toplu yemekte müşterilerimiz yeniliklerle tanıştırmak hem de meslektaşlarımıza hizmet noktasında önderlik etmektir. Aslen Kastamonu Tosyalıyız. Sektörde bu şekilde bu denle 22 yıldır hizmet etmenin farklı gururunu da yaşıyoruz. Şu anda fuar salonu içerisinde baktığımızda fuar alanında yaklaşık 11 - 12 tane sanayicimize zaten aktif hizmet ediyoruz. Diğer sanayicilerimizin de hizmet kervanına katılmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Siz basın mensuplarımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Gelip bizlere sözcü olduğunuz için, öncü olduğunuz için mikrofon uzattığınız için. Tabii biz işimizi severek yapıyoruz. Toplu yemek hizmetinin dışında başka bir işle de uğraşmıyoruz. Tarhana bizim soyadımız, ailemizin soyadı, soyadımızın ileri taşınması için bir marka haline toplu yemekle dönüşmesi için ne kadar çaba, mücadele azim varsa bunun mücadelesini hep beraber ben Ayhan Tarhana, kardeşlerim Mehmet Tarhana, Recep Tarhana ve İdris Tarhana ile birlikte vermeye de devam edeceğiz. Bu konuda sanayicilerimizin iş ortağı olarak çözüm ortağı olarak her zaman yanlarında bulunmaktan da memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz.

 

 

Bugün birçok sanayicimiz buraya gelerek Sayın Ayhan Aslan Bey’in de ricası üzerine Reis Gıda’dan, Mehmet Bey’den. Siyez bulguru alarak burada bulgur pilavı yaptık. Tosya’mızdan pirinç getirerek, pirinç pilavı et kavurması yaparak yerli tarhana ve gerçek tarhana evde ailemizin yaptığı tarhanayı çorbayı dahi onlara dönüştürerek ilk açılış günümüzde de tarhana çorbası ikram etme fırsatımız oldu. 3 gün boyunca bunları tekrar buradaki değerli, katılımcı ve sanayici iş adamlarımıza, iş insanlarımıza ikram etmeye de devam ettik. Şirketimizin her zaman doğal, insanların sağlığını tehdit etmeden, daha iyi nasıl beslenebilirler, daha profesyonel işimizi nasıl yaparız? Bununla ilgili geliştirme noktasında iyileştirme noktasındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Benim şu anda şirket olarak bizim hizmet ettiğimiz günlük taşıma yemek ve yerinde üretim hizmetler olarak yaklaşık 10 bin kişiye yemek hizmeti veriyoruz. 200 çalışan ekibimizle beraber bugün hizmetlerimize devam ediyoruz. 2024 yılı içinde İnşallah bunları geliştirerek devam etmeye çalışacağız. Ben fuara katılan bu kadar güçlü Kastamonulunun bir arada olduğu ve sanayicinin bu kadar güçlü olduğu bir fuara katılmaktan bir kere şahsım Ayhan Tarhana olarak son derece memnunum ve burası Kastamonu’nun gerçek tablosu ve gururudur. Bu fuar, çünkü bu kadar iş insanı hem istihdam sağlıyor hem ailesine faydası var. Hem vatanımıza, milletimize ve devletimizin kalkınmasında çok ciddi bir katma değere sahip bir hal alıyor ve herkes de işini daha da geliştirmek için görüyorum ki canla başla çalışıyorlar. Bütün iyi niyetle, samimiyetle. Herkese başarılar diliyorum. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

Tarhana ismi hakkında da konuşan Ayhan Tarhana, “Firmamızın neden Tarhana olduğu kısmında bizim sülalemizin soy ismini taşıyor. Ben bugüne kadar da Tarhana soyadında Tarhan gördüm. Tarhanacı gördüm ama Tarhana olarak görmedim, duymadım Tarhana soyadını da biz Tarhana markasını markalaştırmak için çalışıyoruz ve şirketimizi kurduğumuz yıldan itibaren de tescillettik. Tarhanayı bizim iznimiz olmadan isim olarak hiç kimse bizim dışımızda kullanamayacaktır ve kullanamazlar. Ancak biz müsaade edersek kullanabilirler. Tabii bu da bizim için önem arz ediyor. Firmamızın hem kendi soyadımızı firmamızın isminin taşıyor olması bizim için ayrıca bir onur ve gurur kaynağıdır” dedi ve KAST.EXPO fuarını düzenleyen KASİAD ailesine, emeği ve katkısı geçenlere de teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.