TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇANKIRI Haber Girişi : 26 Ocak 2024 22:01

TESPİT EDİLEN METRUK BİNALAR YIKILIYOR

TESPİT EDİLEN METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Çankırı genelinde 283 Metruk binanın tespiti yapılarak 106 tanesi kontrollü yıkıldı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

TESPİT EDİLEN METRUK BİNALAR YIKILIYOR

 

Çankırı genelinde 283 Metruk binanın tespiti yapılarak 106 tanesi kontrollü yıkıldı.

 

Çankırı Valiliği koordinasyonunda, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çankırı genelinde metruk binaların kontrolü ve güvenliği titizlikle sürdürülüyor. Kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, kent estetiğinin korunması, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi ve suç unsurlarıyla mücadele edilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, Çankırı’da metruk binaların durumları incelenerek gerekli tedbirler alınıyor.

Çankırı Valiliği, Belediye Başkanlıkları ve diğer kurumların iş birliği ile gerçekleştirilen çalışmalarda, metruk binalardan restore edilmeye uygun olanlar restore edilerek kullanıma açıldı. Restorasyona uygun olmayan binaların bazılarının yıkımı sağlanmış, bazılarının ise giriş-çıkışları kapatılarak uygunsuz kullanımın önüne geçildi.

 

 

283 Metruk Binanın Tespiti Yapıldı

Çankırı Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen değerlendirmelerde Çankırı merkezinde ve ilçelerinde güvenlik açısından risk oluşturacağı değerlendirilen toplam 283 metruk binanın tespiti yapıldı. Tespiti yapılan binalardan 106'sının yıkımı sağlandı. Son bir ay içinde de 13 binanın daha yıkımı gerçekleştirildi.

 

Metruk Binalar Suç Unsurlarına Karşı Düzenli Olarak Denetleniyor

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve Çankırı İl Jandarma Komutanlığı tarafından yaya ve motorize ekiplerle gerçekleştirilen kontrollerde metruk binaların güvenliği sağlanıyor. Bina ve yapılarda suç faillerinin konaklaması veya suç unsurlarının gizlenmesi ihtimallerine karşı ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak denetleniyor. Bu denetimlerle kamu düzeni ve güvenliği maksimum seviyede sağlanmakta ve il genelindeki kullanılmaya uygun olmayan binaların suçlulara ve suç unsurlarına karşı güvenliği artırılıyor.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.