TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 09 Aralık 2022 16:34

TOKİ GECEKONDUYA DÖNDÜ HER YER KAÇAK YAPIYLA DOLDU!

TOKİ GECEKONDUYA DÖNDÜ HER YER KAÇAK YAPIYLA DOLDU!
Ortak kullanım alanlarını parselleyen vatandaşlara tepki üzerine tepki yağıyor. 

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

 

 

TOKİ GECEKONDUYA DÖNDÜ HER YER KAÇAK YAPIYLA DOLDU!

 

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarındaki ortak kullanım alanlarını parselleyen vatandaşlara tepki üzerine tepki yağıyor. 

 

TOKİ de ortak kullanım alanları üzerinde izinsiz olarak yapılan, hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak baraka ve çadırlar diğer vatandaşları isyan ettirdi. Yüzlerce çadır ve tellerle çevrili hobi bahçeleri TOKİ konutlarının görünümünü gecekonduya çevirdi. Konumu itibariyle D-100 karayolundan net bir şekilde gözüken TOKİ, etrafındaki derme çatma kaçak yapılar yüzünden nahoş görüntülere sebebiyet veriyor.

 

 

 

Ajans Çerkeş aracılığıyla Çerkeş Belediyesine seslenen vatandaşlar, "Burada ortak kullanım alanlarımız gasp ediliyor. Kimileri kümeslerde tavuk ve köpek besliyor kimileri arazileri parselleyerek bahçe yapıyor kimileri de çadırlardan garaj yapıyor. Belediyemizden bu ucube görüntüleri ortadan kaldırmalarını istiyoruz. Bizim de hakkımız olan alanları bizlerde kullanmak istiyoruz." dedi.

 

 

 

Öte yandan 2 yıl önce TOKİ konutlarındaki bazı çadırlar alevlere teslim olmuştu.

 

 

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.