TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 24 Ağustos 2023 17:57

VALİ TAŞOLAR ÇERKEŞ'İ ZİYARET ETTİ

VALİ TAŞOLAR ÇERKEŞ'İ ZİYARET ETTİ

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

VALİ TAŞOLAR ÇERKEŞ'İ ZİYARET ETTİ

 

 

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar Çerkeş'te bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

 

Vali Taşolar ve beraberindeki heyet Çerkeş'te Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Mutlu Genç ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen eşlik etti.

 

 

Köy ve Mahalle muhtarlarıyla tanışarak hasbihalde bulunan Vali Taşolar ilçe ve bağlı köylerin genel durumu, yapılan/planlanan yatırım ve hizmetler, kurumlarımız tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Muhtarların istek, talep ve çözüm önerilerini dinleyen Vali Taşolar sorunların çözülmesi, taleplerin karşılanması için hep birlikte gayret içerisinde olacaklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

 

Vali Mustafa Fırat Taşolar ve beraberindeki heyet Çerkeş-Kızılcahamam Karayolu Karga Köyündeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

Vali Taşolar ve beraberindeki heyet ziyaretinin sonunda ise  yapımı devam eden TOKİ Konut ve İşyerleri ile LÖSEV bünyesinde bulunan Göletler Mevkiinde incelemelerde bulundu.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.