TR 2024
  • kızılcahamam diş
ÇERKEŞ Haber Girişi : 24 Temmuz 2023 21:31

YASİN USTACI MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YASİN USTACI MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Ajans Çerkeş İmtiyaz Sahibi Yasin Ustacı İdris Mahallesinden muhtar adayı olacağını açıkladı.

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

YASİN USTACI MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

Ajans Çerkeş Haber Sitesinin sahibi Yasin Ustacı, 2024 yerel seçimlerinde İdris Mahallesinden muhtar adayı olacağını açıkladı.

 

Çerkeş'te cemiyet hayatının içerisinde olduğunu söyleyen Ustacı, "Çerkeş'te cemiyet hayatının ve siyaset sahnesinin içerisindeyiz. Gerek Belediye gerekse Kaymakamlık ve bağlı olduğu kurumlarla ikili diyaloglarımız oldukça iyi. Bu sayede mahallemizde sorunları tek tek çözüme kavuşturacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar nasıl ki Çerkeş'in farklı noktalarında farklı sorunları çözüme kavuşturma da köprü olduysak bundan sonraki süreçte de özverili bir şekilde devam edeceğiz.

 

 

 

 

Yaptığımız istişareler sonucunda mahalle sakinlerimiz yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini ve muhtarlık bayrağını teslim almamı söylediler. Bize inanan ve güvenen komşularımız için Azalarımız ile birlikte İdris Mahallemize aday olduğumuzu açıklıyoruz. Gece gündüz ulaşılabilir ve parmakla gösterilen bir muhtar olacağız.

 

 

 

Sizin ne sorununuz, probleminiz, ihtiyacınız, talebiniz varsa o benim vaadimdir ve çözüme kavuşmayacak hiç bir sorun yoktur. Bizimle birlikte yarışacak olan aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Sözümüz söz." dedi.

 

POLAT KARDEŞLER HAYVANCILIK 05.04.2024

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • A. D 26 Temmuz 2023 00:46

    Hayırlı olsun şimdiden