TR 2023
  • kızılcahamam diş
  • MUHTAR
ÇERKEŞ Haber Girişi : 19 Şubat 2023 12:09

AJANS ÇERKEŞ 4 YAŞINDA!

AJANS ÇERKEŞ 4 YAŞINDA!
Ajans Çerkeş ailesine sonsuz Teşekkürler!

 

KONUK MOBİLYA 21.02.2024

 

AJANS ÇERKEŞ 4 YAŞINDA!

 

20 Şubat 2019 Çarşamba günü Çerkeş'te yayın hayatına başlayan Ajans Çerkeş 4 yılı tamamlayarak Çerkeş'te vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

 

Bugüne kadar ortaya koyduğumuz ilkeli ve seviyeli tavrımızla geride bıraktığımız 4 yılda siyasi olayları, kamu kurum çalışmalarını, ekonomik yatırımları, STK faaliyetlerini, spor müsabakalarını ve asayiş haberlerini kısacası bölgeye dair tüm güncel gelişmeleri anında sizlerle paylaştık.

 

Kısa sürede binlerce kişiye ulaşmayı başararak sizlerin takdirini ve güvenini kazandık. Gerek haber sitemiz gereksede sosyal meydayı en aktif şekilde kullanmaya devam ediyoruz.

 

 

 

 

Çankırı'da ki haber sitelerinin arasında ilk 5'in içerisinde bulunan Ajans Çerkeş nokta atışı, sonuç hedefli, çözüm odaklı haberleriyle Çerkeş'in sesi, gözü ve kulağı olmaya devam ediyor. 

 

 

 

Ajans Çerkeş İmtiyaz Sahibi Yasin Ustacı yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Dayanağı olmayan, belgesiz ve altı boş haberlerden her zaman uzak durduk. Çerkeş'te tarafımıza ulaşan ihbarları çözüme kavuşturmak için isabetli haberlerimizle kamuoyunun gündemine taşıdık. Çerkeş'in bir değeri olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ajans Çerkeş'in büyümesinde emeği olan siz değerli okuyucularımıza ve Ajans Çerkeş ailemize şükranlarımı sunuyorum. Kuruluşumuz dolayısıyla tebrik mesajlarını ileten dostalara da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

 

Ajans Çerkeş, sosyal medyada lokomotif görevi görmeye devam ediyor.

MUHTAR2

WhatsApp İhbar Hattımız 0534 843 78 18

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.