• POLAT KARDEŞLER BESİCİLİK
ÇERKEŞ
Yayınlanma : 24 Nisan 2026 09:06
Düzenleme : 24 Nisan 2026 09:15

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenle Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. Yıldönümü  Çerkeş'te törenle kutlandı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenle Kutlandı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. Yıldönümü  Çerkeş'te törenle kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunularak Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

 

 

Nevzat Ayaz Spor Salonunda devam eden kutlama programına Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Cumhuriyet Savcısı Arif Kaan Karaoğlan, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, Saçak Belediye Başkanı Erdal Karakaya, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Ercan ve Şevki Sunaca, siyasi parti temsilcileri, stk temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam Bulgurlu ve Başkan Sopacı öğrencilerin ve törene katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerin şiirlerini seslendirmeleri, ront ve halkoyunu gösterileri sonrasında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve ödüllerinin verilmesiyle birlikte kutlama programı sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.