CAMİDEN AYAKKABI ÇALAN SEVİMLİ DOST KAMERALARA YAKALANDI
Çerkeş'te yaşanan ilginç olay, hem gülümsetti hem de "bu kadar da olmaz" dedirtti. Demirci Şeyh Camisi’nde gerçekleşen olayda, bir sokak köpeği cami müezzininin ayakkabılarını götürdü!
Demirci Şeyh Camisi Müezzini Osman Güney, camiden çıktığında ayakkabılarının yerinde olmadığını fark etti. Ne olduğunu anlamaya çalışan ve durumu şaşkınlıkla karşılayan Güney, olayın gizemini çözmek için caminin güvenlik kamerası kayıtlarına başvurdu.
Kayıtları izlediğinde ise gördüğü manzara karşısında hayretini gizleyemedi. Görüntülerde; bölgenin müdavimlerinden olan bir sokak köpeğinin, cami kapısındaki ayakkabılardan birini alıp büyük bir keyifle uzaklaştığı, kısa bir süre sonra geri dönerek "takım bozulmasın" dercesine diğer eşi de alıp gözden kaybolduğu görüldü.
Olayın görüntüleri izleyenleri kahkahaya boğarken, Müezzin Osman Güney de bu duruma kızmak yerine oldukça pozitif bir yaklaşımla tepki verdi. Hayvan sevgisinin her şeyin önünde olduğunu belirten Güney, bu "sevimli hırsızın" aslında sadece oyun oynamak istediğini ya da belki de ayakkabıların yerini beğenmediğini düşünerek tebessüm etti.






